luni, 24 mai 2010

Pe data de 20 mai am difuzat pe postul de radio local Radio Sighet următorul mesaj, care urmărea informarea ascultătorilor radioului, calificarea echipei în cea dea doua etapă a concursului și o scurtă informare în legătură cu Gala premiilor în educație.

CLOPOTELUL STIRILOR-20 mai 2010

,,Gala Premiilor in Educație”-concursul A.G.I.L

Echipa ”CULORILE CURAJULUI” formata din 5 elevi ai Colegiului National ” Dragoș-Vodă” (Polianciuc Ioan Ovidiu,Laviță Svetlana Iuliana,Bodnariuc Anamaria,Popovici Andreea Rahela, Ardelean Andra ) din Sighetu- Marmatiei s-a calificat la cea de-a doua etapă a concursului A.G.I.L.-pentru promovarea"Galei Premiilor in Educatie" proiect derulat de catre, Fundatia ”Dinu Patriciu” ce doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

In perioada 10 mai- 4 iulie echipa trebuie sa-si demonstreze abilitatile de promovare a ”Galei Premiilor in Educatie". Imbunătățind astfel situația sistemului educațional din România, încurajand atât cadrul didactic cât și elevii și studenții să persevereze în activitatea lor întreprinsă în cadrul sistemului educațional.

"Gala Premiilor in Educatie" urmareste promovarea oamenilor si a proiectelor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu